Anna Grue på Facebook

Forfatter Anna Grue er på facebook. Herunder kan du følge med i det seneste.

Anna Grue – forfatter på facebook

3 uger siden

Anna Grue - forfatter

Den tyske producent på Dan Sommerdahl-tv-serien har for nogen tid siden sendt mig et fint julekort, som ved PostNords mellemkomst nu er landet på matriklen. Umiddelbart syntes jeg bare, det var fint, og stillede det over til de øvrige kort, men så var det, mit blik faldt på et kendt navn. Se bare her, hvor fint selskab den gode Dan er kommet i: Store, succesfulde serier som Der Bergdoktor og Der Alte og Morden im Norden. Da blev jeg altså lidt stolt 😊 Jeg har stadig ikke set noget af serien, men jeg er meget spændt! ... MereSe Mindre

Se på facebook

4 uger siden

Anna Grue - forfatter

Hurra. Nu må jeg helt officielt vise jer forsiden på min nye bog, selv om den ikke er helt færdig. Teksten, som er fra bog.dk, løfter sløret for lidt af handlingen, men der er laaaaang tid til udgivelsen. Hele tre måneder! Vi er nødt til at være vældig tålmodige 😊 Rigtig godt nytår til jer alle! ... MereSe Mindre

Se på facebook

4 uger siden

Anna Grue - forfatter

Kære følgere af denne side.
Rigtig god jul ønskes I alle. Tak for jeres altid positive kommentarer til både mig og hinanden. Det er virkelig dejligt med et Facebook-fristed, hvor alle opfører sig venligt.
Næste år bliver spændende for mig på så mange måder: En splinterny bogserie i foråret, Sommerdahl tv-serien med premiere i begyndelsen af marts - plus et par overraskelser, jeg ikke vil løfte sløret for endnu. Jeg glæder mig til at dele det alt sammen med jer.
Jeg håber, I får nogle dejlige juledage - og en masse gode boggaver i aften 😊🎁📚🎄
Julehilsner fra Anna
... MereSe Mindre

Se på facebook

1 måned siden

Anna Grue - forfatter

Ved I, hvad det her er? Det er manuskriptet til første bind i en splinterny krimiserie. Hurra. De små, kulørte lapper angiver alle de steder, hvor jeg har besluttet at ændre et ord eller stryge et par linjer. Vi er med andre ord i gang med finpudsningen og er snart klar til korrekturlæseren. Titlen er Mysteriet i Genbrugsen, men forsiden holder vi for os selv lidt endnu. Udgivelsesdatoen må jeg godt fortælle jer: den 28. marts - midt i Krimimessen i Horsens. Jeg glæder mig sådan til at høre, hvad I synes! ... MereSe Mindre

Se på facebook