Anna Grue på Facebook

Forfatter Anna Grue er på facebook. Herunder kan du følge med i det seneste.

Anna Grue – forfatter på facebook

2 dage siden

Anna Grue - forfatter

Det her skal I da lige se: Det koreanske omslag til Dybt at falde. Det er vildt flot, synes jeg. Jeg ved ikke helt, om jeg forstår det med uglen og vasketøjet ... Men måske skal jeg bare læse bogen igen 😊 ... MereSe Mindre

Se på facebook

3 dage siden

Anna Grue - forfatter

På dagens store pressemøde blev første afsnit af Sommerdahl vist for første gang til et publikum uden direkte forbindelse til produktionen. Og de var glade - så det var vi andre selvfølgelig også. Bagefter myldrede fotografer, journalister, skuespillere, manuskriptforfatter, producer, instruktør og en enkelt krimiforfatter rundt mellem hinanden og gav interview på kryds og tværs. Nu er der kun ti dage til premieren på TV2 Charlie. Uh, det er så spændende, hvad I følgere siger til serien! ... MereSe Mindre

Se på facebook

7 dage siden

Anna Grue - forfatter

Tillykke til Majbritt, Tina og Rikke, der har vundet en signeret bog hver. Send jeres adresser i denne sides besked-boks - så skynder jeg mig op i SuperBrugsens postdisk med præmierne 😊👍 ... MereSe Mindre

Se på facebook

1 uge siden

Øv, har lige læst sidste side i “ De voksnes rækker”. Både den og “Italiensvej” var intet mindre end fantastiske. Jeg tror aldrig jeg har læst bøger, hvor jeg var så meget inde i dem, at jeg både kunne dufte, smage og mærke detaljerne. Der kommer forhåbentligt en 3. Bog? ... MereSe Mindre

Se på facebook

Vi skal da lige have en konkurrence i anledning af, at vi alle sammen snart kan se tv-udgaven af Dan Sommerdahl-serien på TV Charlie. Skriv i kommentarfeltet, hvilken af de syv romaner, du helst vil have en signeret udgave af. Du kan læse mere om de enkelte bind på annagrue.dk. Jeg udtrækker hele TRE heldige vindere. Sidste frist for deltagelse er søndag den 16.2. klokken 22. ... MereSe Mindre

Se på facebook