Anna Grue på Facebook

Forfatter Anna Grue er på facebook. Herunder kan du følge med i det seneste.

Anna Grue – forfatter på facebook

10 timer siden

Anna Grue - forfatter

Se her, hvad mit forlag lige har sendt mig: Italiensvej og De voksnes rækker i en ny, lækker paperback-udgave i stort format - lige til at pakke ind og lægge under juletræet. Du kan være heldig at vinde et signeret sæt med en personlig hilsen, hvis du senest søndag den 8.12. klokken 22 skriver i kommentarfeltet, hvem du kunne tænke dig at forære bøgerne til - også selv om det bare er til dig selv 😊 ... MereSe Mindre

Se på facebook

3 uger siden

Anna Grue - forfatter

Jeg får mange spørgsmål, om der ikke snart kommer et nyt bind i Sommerdahl- eller Italiensvejserien. Nu får I lige et svar alle sammen på én gang 😊

Tredje del af Italiensvej-trilogien skal nok komme på et tidspunkt, men er for tiden lagt kvartfærdig på hylden efter lang tids skrivekrise, hvor jeg kørte helt, helt fast og måtte opgive at tvinge den igennem; det var den helt sikkert ikke blevet god af. Jeg tager bogen frem, når jeg igen er klar.

Dan Sommerdahl er sendt på orlov indtil videre - af den simple grund, at jeg arbejder på et helt nyt krimiunivers, som jeg har en fest med, og som har givet mig skriveglæden tilbage. Jeg må ikke fortælle så meget om den nye serie endnu, men når vi nærmer os de sene forårsmåneder, skal I nok blive tæppebombet med links og konkurrencer og sære påfund 😊

Håber, denne info hjælper til forståelse for den lange skrivepause og den lige så lange fåmælthed her på siden.
... MereSe Mindre

Se på facebook

3 uger siden

Anna Grue - forfatter

Jeg har, som I ved, ikke en ny bog at slå på tromme for på Bogforum, men selvfølgelig skal jeg derud alligevel. Der er kaffeaftaler at passe, forfattere, jeg skal se på scenen - og så har jeg selv to sceneoptrædender:

Fredag klokken 13 på Danmarks Bibliotekers stand, hvor Lone Theils og jeg forsøger at banke Jesper Stein og Mich Vraa i en litteraturquiz under ledelse af Adrian Hughes.

Søndag klokken 15 på DR-Scenen, hvor jeg sammen med mine krimikolleger Jesper Stein og Susanne Staun skal tale om ... lyrik !?! Ideen kommer fra Klaus Rothstein, som også styrer løjerne. Jeg må tilstå, jeg her er lidt uden for min tryghedsboble 😂 men det skal nok blive sjovt.
... MereSe Mindre

Se på facebook

1 måned siden

Har lige genlæst/genhørt Italiensvej og I de voksnes rækker. Så nu venter jeg spændt på hvornår den næste bog kommer. 🥰 ... MereSe Mindre

Se på facebook