Anna Grues romaner

De voksnes rækker
2017

I dette gensyn med personerne fra ”Italiensvej” er veninderne Vittoria og Conny blevet voksne. Én er ufrivilligt barnløs, den anden lige så ufrivilligt gravid.

Og så er Helle, Ejnar og Vittorias ældste barn, kommet i konfirmationalderen. Hun er glødende Beatlesfan – og lige så umulig som alle andre teenagere.

Læs mere om De voksnes rækker

Ung i 60’erne – billeder fra dengang

 

Italiensvej
2015

Italienske Vittoria er flygtet til København med sin baby og en stor pose penge. Hun finder arbejde og en ny tryghed i huset hos en lægefamilie på Amager.

Men da Vittoria bliver forelsket, står hun i et dilemma: Skal hun følge kærligheden og sætte sit barns sikkerhed på spil? Og kan hun holde sin fortid hemmelig?

Læs mere om kærlighedsromanen Italiensvej

De glade 50’ere – se fotos fra Amager dengang

 

Det taler vi ikke om
2006

Hvorfor skal jeg vokse op hos mine morforældre? Har jeg ingen farforældre? Hvordan døde min far og min mor og min storebror? Og hvordan går det til, at jeg har et langt, smalt ar i hovedbunden? Den unge kvinde Marie beslutter sig for at finde ud af sandheden bag sit liv. Sammen med veninden Stine drager hun til en lille by i det sydlige England, hvor gådens løsning måske befinder sig.

Læs mere om Det Taler Vi Ikke Om
Genudgivet 2014 som hardback med ny forside

 

Noget for noget
2005

Ved hjælp af blandt andet sms’er og emails oprulles den handlingsmættede historie om Jytte Svendløv, en infam madamme, der udnytter sin position som viceværtens kone til at snuse og snage i beboernes ejendele og derefter presse penge af sine ofre. En dag falder hun over den store gevinst. Tror hun da.

Læs mere om Noget for Noget
Genudgivet 2014 som hardback