Anna Grues romaner

ITALIENSVEJ
2015. Udkommer 28. maj.

Italienske Vittoria er flygtet til København med sin baby og en stor pose penge. Hun finder arbejde og en ny tryghed i huset hos en lægefamilie på Amager.

Men da Vittoria bliver forelsket, står hun i et dilemma: Skal hun følge kærligheden og sætte sit barns sikkerhed på spil? Og kan hun holde sin fortid hemmelig?

Læs mere om kærlighedsromanen Italiensvej

De glade 50'ere - se fotos fra Amager dengang

 

DET TALER VI IKKE OM
2006

Hvorfor skal jeg vokse op hos mine morforældre? Har jeg ingen farforældre? Hvordan døde min far og min mor og min storebror? Og hvordan går det til, at jeg har et langt, smalt ar i hovedbunden? Den unge kvinde Marie beslutter sig for at finde ud af sandheden bag sit liv. Sammen med veninden Stine drager hun til en lille by i det sydlige England, hvor gådens løsning måske befinder sig.

Læs mere om Det Taler Vi Ikke Om
Genudgivet 2014 som hardback med ny forside

NOGET FOR NOGET
2005

Ved hjælp af blandt andet sms’er og emails oprulles den handlingsmættede historie om Jytte Svendløv, en infam madamme, der udnytter sin position som viceværtens kone til at snuse og snage i beboernes ejendele og derefter presse penge af sine ofre. En dag falder hun over den store gevinst. Tror hun da.

Læs mere om Noget for Noget
Genudgivet 2014 som hardback